Digia mobiiliratkaisujen kumppanina – uuden luoja, muutoksen vahva veturi

  • Digia on toistuvasti valittu avainkumppaniksi toimialan isoissa muutoksissa
  • Digialla on pitkä ja menestyksekäs historia ja korkea asiakastyytyväisyys mobiiliratkaisuissa

  

Kokonaisratkaisujen toimittaja

Digia luo innovatiivisia mobiiliratkaisuja maailman johtavien mobiilialan toimijoiden kanssa. Digia palvelee asiakkaitaan läpi koko innovaatiovirran: aina innostavan käyttäjäkokemuksen hahmottelusta ratkaisun markkinoille tuomiseen ja elinkaaren hallintaan. Digian liiketoiminta perustuukin yhä suuremmissa määrin isojen ohjelmistokokonaisuuksien itsenäiseen hallintaan ja toimittamiseen.  

Vahva kumppani nopeassa murroksessa

Mobiilitoimialan muutosnopeus on vertaansa vailla. Kuluttajatottumukset, teknologiat ja liiketoimintaympäristö muuttuvat nopeudella, jota muilla toimialoilla ei tyypillisesti nähdä. Digia on toistuvasti valittu avainkumppaniksi toimialan isoissa muutoksissa – toteuttamaan uuden sukupolven ohjelmistoalustoja, toimittamaan ohjelmistoratkaisuja strategisesti tärkeisiin tuotteisiin, innovoimaan tulevaisuuden käyttötilanteita ja toimimaan teknologiamurroksessa vahvana kumppanina.

Onnistumisen avain – markkinansa laajin kokemus
ja oivaltavin osaaminen

Digian pitkä ja menestyksekäs historia ja korkea asiakastyytyväisyys mobiiliratkaisuissa pohjautuu laajan kokemuksen takaamaan tunnustettuun osaamiseen, jatkuvaan uudistumiseen sekä toimitusten luotettavuuteen ja korkeaan laatuun.

Luodessaan yhteistyössä asiakkaidensa kanssa voitokkaita ratkaisuja Digia työskentelee tavalla, jossa yhdistyvät asiakasläheisyys, ketterät menetelmät ja kansainvälisyyteen perustuvat tehokkuusedut.