Toiminnan- ja talousohjaus

Digian toiminnanohjausliiketoiminta perustuu sekä omiin että kolmannen osapuolen valmisohjelmistoihin, joita toimitetaan laajasti eri toimialoille. Digialla on mittava, 20 vuoden kokemus toiminnanohjauksen huippuosaajana, minkä seurauksena sillä on kotimaassa ja lähialueilla suuri, tyytyväinen asiakaskunta.

Digian oma, Suomessa kehitetty ja erityisesti suomalaiseen liiketoimintaympäristöön suunniteltu Digia Enterprise on menestynyt pitkään tiukentuneessa kilpailussa hyvin. Yhtiö on vuoden 2010 aikana selvästi vahvistanut markkinaosuuttaan kotimaisten yritysten järjestelmätoimittajana.

Myös Microsoft Dynamics -liiketoiminta on kasvanut selvästi yleistä markkinakasvua vauhdikkaammin. Kansainvälisissä suuryrityksissä Dynamics AX on noussut kilpailukykyiseksi vaihtoehdoksi perinteisten, globaalien toiminnanohjausratkaisujen rinnalle. Digian Microsoft-liiketoiminta on kansainvälistä, ja ratkaisuja toimitetaankin jo laajasti Suomen ulkopuolelle.

Digian menestyksen avaimia toiminnan- ja talousohjauksen toimittajana ovat hyvin tuotteistettu käyttöönottoprosessi, ammattitaitoinen henkilöstö ja yhtiön avaintoimialoillaan edustamat valmiit toimialavertikaalit.

Asiakkaat kuvaavat Digian valtiksi usein turvallisuuden ja vakauden. Syvällisen kokemuksen omaava ja teknologiat vankkumattomasti osaava yhtiö pystyy takaamaan asiakkaalleen turvallisen ja huolettoman projektimallin, jonka avulla projekti pysyy aikataulussa, kustannusraameissa ja pääsee perille tavoiteltuihin hyötyihin.